12.9 C
Brno
Úterý, 30 dubna, 2024

Jakému sportu se věnovat zimním počasí?

Redakční výběr

PR články

Chladné dny jsou tady a vy se nechcete vzdávat sportu? V pořádku! I v zimě lze sportovat na tisíce způsobů, jen je k tomu důležité zvolit kvalitní oblečení a vybavení. Na následujících řádcích si tak povíme, čemu všemu se můžete v zimě věnovat a co si k tomu s sebou přibalit. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jakému halovému sportu dát v zimě zelenou?

Začneme halovými sporty. V posledních letech se těší velké oblíbenosti zejména squash. Stačí vám jen kvalitní squash raketa a pohodlné prodyšné oblečení. U squashe se zahřejete a snadno zapomenete na podzimní či zimní plískanice. Jestli-že máte rádi skupinové sporty, můžete vsadit i na halový fotbal či florbal. Tady už to však bude chtít i širší vybavení. Základem jsou kvalitní protiskluzové halové boty a odolná hokejka. Potřebovat budete i nezbytné chrániče. Pokud milujete vodní radovánky, můžete si ve svém okolí najít i vnitřní bazén. Většina hal má ve vybrané dny k dispozici i lajny pro sportovce, kde vám nebudou překážet ti rekreační. Po plaveckém výkonu si pak můžete zajít jako bonus do páry či sauny. Takto strávený den vás nabije energií na dlouhou dobu dopředu. Páru pak můžete v zimě upustit i v posilovně. Ta často sousedí právě s bazénovou halou. Sporty tak můžete i kombinovat.   

Jakému outdoorovému sportu se můžeme v zimě věnovat?

I v zimě máme mnoho možností, jak si za sportovat ve venkovním terénu. Budeme-li mít štěstí a nasněží, můžeme vyrazit na lyže, snowboard či na běžky. Jestli-že však sněhová pokrývka stále chybí, nezoufejte! Odreagovat se můžete i s běžeckými botami. Ty však musí disponovat kvalitní protiskluzovou a odolnou podrážkou. Jestli-že několik dnů po sobě mrzne, můžete vyrazit také na brusle na blízký rybník či na přehradu. Ve všech zmíněných případech však nepodceňujte kvalitní oblečení. Nejlépe uděláte, zvolíte-li metodu tzv. vrstvení. Základem je kvalitní termoprádlo, které skvěle odvede pot od vašeho těla takovým způsobem, že budete stále v suchu a teple. Pak už stačí obléci jen několik vrstev funkčních oděvů, které můžete podle potřeby oblékat či svlékat. Díky této metodě budete v tepelném komfortu za každé situace.                       

- Reklama -aktualita

Mohlo by vás zajímat:

Redakce doporučuje

Kontakt

Provozovatelem všech webů je
Ing. Vítězslav Kotík, MBA
U Michelského mlýna 1535
Praha 4
140 00

IČO: 42143659
DIČ: CZ7211162761

Bankovní spojení:
2001807788/2010
IBAN: CZ12 2010 0000 0020 0180 7788
SWIFT: FIOBCZPP
Kontaktovat nás můžete na mailu:  
Redakce: info@press-media.cz

Všechny další frekventované otázky jak služba funguje a jak provést objednávku naleznete zde.